Metal-fucking-town

 


Imorgon smäller det! Kommer bli grymt!

Taco night

 

 

I lördags styrdes det ihop en tacos och filmkväll hemma hos emelie och hennes karl, vi hjälptes åt med maten och när vi hade ätit satte vi oss på balkongen och grillade marshmallows... och ahlgrens bilar tydligen, haha, men det var ganska gott faktiskt. Blev en mysig kväll med nice sällskap.

 

(bilderna är tagna från min instagram så det är därför det är olika ramar och filter så tro det eller ej men det är faktiskt inte jag som redigerat "fel" :P)

 

Forget everything, just for tonight

 bilder samlade från weheartit.com

Animals of the circus

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrev för ungefär en vecka sedan (känns som det var längre :O) att vi hade fått följa med och träffa djuren på cirkusen, här kommer några fler bilder från den kvällen.

 

Macro

 

 

 

 

Det har regnat, åskat och blixtrat till och från i flera dagar nu men i förrgår släppte jag ut hunden så han fick strosa lite samtidigt som jag sprang ut en stund när det var uppehåll och gjorde någon form av försök på macro.

 

Ibland blir det mycket blommor och växter i kameran men de finns ju i stort sett överallt vilket gör det lätt att ha något att öva på när man känner för det och oftast blir det ju fint med :P. Ibland skulle jag vilja komma ännu närmare bara men närgränsen på mitt objektiv tillåter inte riktigt det, får se om man kommer på nån lösning vartefter.