Gingerbread cupcake

 
 
Idag följde jag med mamma och hennes väninna till ikea, hittade en sprejflaska och lekte att jag var med i en västernfilm ^^.. Vi provade julbordet och jag hittade en pepparkaksmuffin som var sjukt god och man kan ju undra varför jag aldrig har tänkt på att göra muffins med pepparkakssmak...? ;)

Julgransproblem

 
 
Har börjat klä min julgran (ja, redan ;)..) och jag funderar lite över hur jag brukar få plats med allt, speciellt hur jag ska göra nu när jag redan har hängt upp de 18 nya snöflingorna och istapparna som jag köpte när vi var i köpenhamn, hah :P. Fortsätter jag att lägga till saker i min lilla "kul"samling så kommer jag väl få ha flera julgranar när jag blir äldre XD

Julmarknad på Tivoli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte att jag skulle slänga upp några bilder från instagram (ska försöka ordna kamerabilder när jag kommer hem igen och kanske har lite mer tid) från igår när jag och emelie var på julmarknaden på tivoli. Det var riktigt mysigt med alla ljus som var tända överallt och doften av glögg av varm choklad som spred sig över hela nöjesfältet :).
 
Vi köpte lite presenter och jag köpte nya stickade vantar med söta renar på XD emelie beställde varm choklad till mig, det blev lite språkmissförstånd och jag fick inte riktigt det vi pratat om innan MEN TUR VAR VÄL DET :P för vi drack nog en av de godaste varma choklader jag nånsin druckit, lite föör söt kanske men annars, det var kokossmak och det har jag faktiskt aldrig provat förut :).
 
Tyvärr frös emelie så otroligt mycket så vi bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet en stund, hon hoppade ner under täcket det första hon gjorde när vi kom fram ;) så vi låg där en stund och slappade och åt chips innan vi begav oss ut på stan igen :).

Köpenhamn

 
 
Nu har vi till slut kommit fram till hotellet efter att tåget varit lite försenat till Lund så att vi missade det som skulle vidare till Köpenhamn, det var ingen större fara som tur var gick det ett som vi kunde åka med bara 20 minuter senare :). Både jag och emelie blev faktiskt väldigt nöjda med rummet, det är ganska nyrenoverat och fräscht och det var till och med nästan lite större än jag väntat mig. Det var inte så farligt långt att gå ifrån stationen heller och vi fick bo ganska högt upp ändå, på 11:e våningen :).
 
Nepp nu är det väl bäst att gå och göra sig iordning så vi kommer ut på stan istället för att sitta här inne och uggla hela kvällen ;).

Breakfast on the train

 
 
Nu sitter vi på tåget, jag köpte frukost på pressbyrån innan vi åkte. Jag har varit sugen på varm choklad sen igår och tänkte att jag skulle köpa det men jag stod vid kaffemaskinen och valde att göra emelies latte först, av någon idiotisk anledning ;), och sjääälvklart tog mjölken slut efter hennes och jag hade ju inte tid och stå där för att vänta på någon som skulle komma och fixa det där så jag fick snällt hitta något annat i drickaväg. Det är så typiskt, såna där saker händer mig alltid -_- haha.

Making a little Weekend trip

 
 
 
Imorgon bär det av, emelie och jag tar tåget och drar iväg en sväng :P. Man kan ju undra vart och vad vi skall göra där ;).

Doftljus

 
 
Ligger i sängen och drar mig medans rummet fylls av härlig kaneldoft från mitt supermysiga röda doftljus :D. Man kan ju inte göra annat än att längta till julen :). Men snart är det väl dags att försöka tvinga sig upp ur sängen och börja plugga lite... njaa... kaaanske kan ligga kvar i bara nååågra minuter till ;D hehe.

Old window

 

Industrilandskap

 

The Bridge

 

Forbidden fruit

 

Träningsplaner

 
Idag hade emelie och jag  bestämt oss för att gå till gymmet efter att vi lämnat theo hos dagmamman men dom planerna fick snart skrotas eftersom mitt kort inte ville funka i dörren, så jag får försöka ordna det till nästa vecka förhoppningsvis.
 
Där stod vi och funderade på vad vi skulle göra istället nu när vi varit så inställda på att gymma men problem är till för att lösas så vi tog några raska långbenta kliv iväg på en powerwalk runt strömmen. På vägen hittade vi några trappor som vi fick en lysande idé (kändes inte lika lysande när vi var klara ;)..) att man ju kunde springa upp och ner i så sagt och gjort där sprang vi som dom mupparna vi är (måste sett roligt ut om någon såg oss) XD.

Making paper stars

 
 
Hade bestämt träff med ante idag, vi tog först med emelie ner på stan för att äta souvlaki. Efter att hon gått hem igen gick vi runt i butikerna för att se om dom börjat sälja några julkulor osv än, tänkte hjälpa ante lite eftersom det är första året han har egen julgran och jag ju självklart är proffs på julgranar ;) hehe.. dom hade inte så jätteroliga än så vi får väl vänta lite tråkigt nog (ja, jag längtar till julen redan :P..).. MEN vi köpte julmust och lussebullar istället och gick hem till honom och lyssnade på lite julmusik (a) medan jag lärde honom att vika små pappersstjärnor som han kan ha i granen sen :).

Secret projects

 
 
Tillbringade ett par timmar i helgen åt att använda mina grafiska talanger.. host.. haha ;).. till ett "projekt" med några saker till en hemsida som jag blivit frågad om jag ville hjälpa till med. Självklart ställer jag upp när det är någon jag känner som behöver hjälp och det är alltid roligt med ett avbrott och att få komma bort från pluggandet lite.
 
Jag har i stort sett redan blivit klar med det mesta och allt blev godkänt :P, har bara två saker kvar nu och jag ska försöka hitta lite tid till dom senare i veckan :)

Mästerkocken

 
 
Har glömt att lägga upp dom här gulliga bilderna från när jag skulle laga lasagne och Theo fick lite egen mat att ha hand om ;). Han hackade morot och äpple med en smörkniv och knådade och sen stekte tunnbröd "helt själv" :P hehe.

Casper

 
 
För några dagar sen var jag och hjälpte till att vakta min brors barn, passade på att knäppa några kort på casper när vi var ute och lekte. Blev inte nöjd med alla men några fina tycker jag ändå att det blev till slut :).

Radioactive

 
 
Ligger hemma och är sjuk, hatar verkligen att vara sjuk det är så otroligt tråkigt och irriterande XD. Tänkte iaf lägga upp en video på en akustisk version av en låt jag fastnat lite på nu för tillfället. Lite annorlunda mot det mesta jag lyssnar på i vanliga fall men ibland smyger det sig in lite annat ;). Anyways.. det här är Imagine Dragons.