It took a moment before I lost myself in here..

 
Jag vet att det många gånger är så att man förväntas veta vad man drömmer om och ha ett mål att sträva efter, speciellt i dagens läge när man dagligen, nästan vare sig man vill eller inte, matas med alla dessa människor, överambitiösa kan ibland tyckas, som verkar veta precis vad de vill och har klara mål utstakade långt framåt i tiden.
 
Men för alla fungerar det inte så utan ibland kanske man känner sig lite vilsen och det är egentligen inget fel med det, ibland så vet man faktiskt bara inte. Vissa gånger kan det kännas som att man bara slösar bort mycket av sin tid och som att man missar så otroligt mycket genom att inte veta men ibland är det bara så och då får man helt enkelt antingen gå ut och försöka ta reda på vad man vill och vad man brinner för eller helt enkelt acceptera att det tar längre tid för vissa personer att hitta det man verkligen känner passionerat för och att skapa sina drömmar, men hellre det än att gå helhjärtat in för något som man sedan utefter vägen kommer på att det egentligen inte alls var vad man ville och därifrån sedan vara tvungen att börja om helt från början.
 
Men när man sedan till slut hittat sin passion, sin dröm, skall man aldrig sluta tro på den eller sig själv, hur mycket motgångar man än möter och man skall inte låta någon annan människa tala om vad man kan eller inte kan klara av. Det är bara du själv som vet och det är ingen annan som kan ta din dröm ifrån dig så länge DU inte låter dom. 
 

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: