The coolest kid in town

 

Bilden lånad från emelie.
 

Gifts

 
Igår kände jag mig på väldigt bra och supersnällt humör så när jag och emelie gick runt och tittade i butikerna på stan överraskade jag henne med att spendera alldeles för mycket pengar på kläder till lilla ungen ;). Han fick en svart fin vinterjacka, nån typ av parka? modell med stora fickor fram och päls på kragen, hah, han kommer se så söt ut när han springer runt med den där sen, lite som en förkrympt vuxen ;D.  
 
Förrutom jackan fick han ett par illröda kängor, ett par svarta jeans med kedjor på ena fickan fram och ena bak och sist men inte minst en mörkgrå tröja/"jacka" med sned knäppning, som nästan såg ut som en skinnjacka. Riktigt ballt!  
 
Från och med nu kommer han vara cooooolaste katten i stan... ehmm barnet i lekparken XD. (säger bara såhär kom ihåg vem som ska tackas när du blir äldre ;) hehe..)
 
Får se om jag har någon bild att slänga upp på outfitten sen.
 

Passed the test

 
Igår fick jag reda på att den sista av alla uppgifter som jag gjorde till skolan blev godkänd :D (fick VG (högsta betyg) på kortfilmen förresten). Känns riktigt skönt att veta och nu är det dags att ta tag ordentligt i den nya terminen, började egentligen förra veckan men än så länge har det inte varit så mycket nya uppgifter att ta tag i så det fick bli lite ledigt emellan :).
 
Igår kväll hade jag även den värsta värken i nacken som jag nånsin haft (det kändes så just då iaf) och trodde aldrig det skulle gå över, haha, men idag känns det ganska mycket bättre och tur det för idag skall jag till emelie och sen till ante och hjälpa honom med nån grej.
 

Sneakpeak

 
 
 
En liten sneakpeak på vad jag har suttit och pillat med idag.. är ganska nöjd, men tror inte jag säger mer än så just nu. Ska bli kul att se om jag får iordning allt sen, men en liten utmaning måste man ju ge sig på ibland men vem vet det kanske är lättare än jag tror i slutänden :P.
 

Notebook, camera and polaroids

 
 
Satt och pillade ett par timmar med photoshop i helgen, funderade på att göra en ny bloggdesign men det kändes inte helt rätt så jag gav upp och kör nog på den jag har ett tag till, haha :P
 

Flashback

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hela augusti kan man komma undan med att kalla det sommar eller sensommar men nu när det är september går det inte längre, nu är det verkligen HÖST! Jag gillar hösten men ibland vill man ändå försöka behålla lite av sommarkänslorna och då brukar jag bland annat titta tillbaka på foton som tagits under sommaren. 
 
Hittade några bilder från när min bror och hans fru var i kroatien och vi hjälpte till att vara barnvakt. Sista dagen tog vi med casper till sandviken och metade, det nappade lite men den där dagen var vi inga storfiskare direkt för det enda vi fick upp var sjögräs, haha. På vägen tillbaka stannade vi och köpte glass för att trösta oss över de förlorade fiskeskillsen ;).
 

First in line

 
 

Redigering

 
 
Provade att göra en annan redigering på den här bilden idag, försökte mig på en lite mer spooky effekt men tycker egentligen inte att jag hade en tillräckligt bra grundbild för det men det var mest för att jag tycker det är roligt att se hur olika man kan få samma bild bara genom olika redigeringar :).

Crossing oceans

 
source
 

Kontoret

 
 
 
 
För att få lite mer inspiration och vilja till att skriva ner idéer, tankar och skolprojekt nu när det börjar bli höst och mökret tränger sig på har jag införskaffat lite nya roliga pennor och anteckningsblock mm (några hade jag se innan). Tycker nästan alltid att det känns roligare att jobba när man har fina eller roliga saker att skriva med eller i och som tur är finns det ju ganska mycket såna saker att välja på i butikerna just nu :D.
 
Gillade dom jag hittade allra bäst, iaf just nu och dom passar så bra in till lilla "kontor" också, vad mer kan man önska ;). 
Det som är kvar att skaffa nu är väl i stort sett bara en kalender och några kollegieblock sen är jag klar för alla möjliga uppgifter som kommer framöver.
 

Metaltown

 
 
Kom på att jag haft så mycket i huvudet hela sommaren att jag helt glömt bort att visa bilder från årets besök på metaltown. Den helgen var nog en av de bästa jag varit med om hittills i år, bra musik hela dagarna, nice sällskap, cider och spontana äventyr när det fanns tid över :) har ännu fler bilder men eftersom de här är färdig instagrammade så var det smidigt att bara slänga upp ;)
 

Den ständiga jakten på mening

 
Idag har jag en sån där dag när jag är superrastlös samtidigt som jag har en känsla av att det är tusen saker jag vill och borde göra men ändå känns allt jag kommer på och som är möjligt att göra (för stunden) ganska meingslöst. 
 
Blir lite smått galen på mig själv, haha, men det är en konstig känsla det där och vad gör man egentligen åt det?Det kanske bara är att vänta tills det går över av sig själv helt enkelt?
 
Tror det har att göra med att jag har pluggat så mycket, dagarna har i stort sett varit fullbokade och jag har haft inplanerat precis vad jag måste bli klar med inom en speciell tid och nu när jag äntligen är klar och jag inte har så mycket planerat så blir jag rastlös istället. Konstigt med tanke på att jag borde tycka det är skönt med lite ledig tid samtidigt som det ju faktiskt finns mycket saker som jag vill och skulle kunna göra men för tillfället känns de av någon anledning inte tillräckligt meningsfulla för att man faktiskt ska ta tag i och göra dom, det är som att jag går och väntar på att något annat, större, roligare, mer betydelsefullt ska hända. Superkonstigt!
 
Jag undrar om det bara är jag som kan få den här känslan ibland eller om de flesta kan känna så emellanåt?
 

Embrace difficulty

 
 

Warning

 
 
Hittade den här skylten när jag var på utflykt idag XD ganska rolig om jag får säga det själv, haha.
 

Praktikplatsen

 
 
Okej, here we go, bestämde till slut (med hjälp av emelie) att jag skulle lägga upp videon det är ju ändå ett ganska roligt minne. Meningen är att den skall handla om min praktikplats hos ett företag och det fanns vissa specifikationer i kurs- beskrivningen som var tvunget att vara med, det är därför det finns med frågor och svar bland annat.