Tidsmaskinen

 
Imorgon tar jag tidsmaskinen tillbaka till medeltiden igen. Marknad, riddare som kämpar mot varandra, brända mandlar och kanderade äpplen. Det är dags för Söderköpings Gästabud så jag ska åka dit med emelie och marcus bland annat. Jag ser fram emot eldtornerspelet så det hoppas jag blir roligt.
 

Morgonpromenad

 

Gröna Lund

 
När jag vaknade igår hade min bror sms:at och frågat om jag ville följa med honom och familjen till grönan. Något sånt vill man ju inte missa så jag packade mig iväg. Vi hann tyvärr inte åka så mycket för det var så sjuukt mycket folk (borde tänkt på att det var både löningshelg för många och sommarkrysset). Vi får se, vi kanske åker dit igen innan det stänger fast på en veckodag den gången. Bilderna blev lite sådär men tyvärr hade jag ju inte med mig kameran den här gången.
 

Pyssel i sovrummet

 
Vaknade tidigt imorse och kände för att pyssla lite, jag kom på att vi hade några brädor kvar nere i trädgården så jag bestämde mig för att prova att göra en sänggavel av dem.
 
 
Det blev faktiskt riktigt bra till slut (mycket finare än innan i alla fall) och det var inte heller speciellt svårt utan allt som behövdes var 8 brädor, 2 reglar och lite svarta skruvar.  
 

Medeltidsveckan i Visby

 
Det blev en ganska spontant planerad helg. Åkte tillbaka till en tid fylld av riddare, magi och myter...
...tittade på tornerspel i eldens sken, besökte ruiner, åt kanderade äpplen, brända mandlar och gick på marknad innan det var dags att resa tillbaka från fantasins värld till verkligheten. 
 

Kolmårdens djurpark

 
Igår var en ganska skön dag, brorsan jobbar ju på djurparken så Emelie, jag och Jenny åkte dit och gick omkring, (åkte piratskeppet lite XD) köpte glass på ben&jerrys, tittade på djuren och försökte få några bilder med kameran.
 

Found myself somewhere amongst flowers and the bumblebees buzz

 

Dancing in the meadow

 

2 augusti

 
 
Startade dagen med ett kort träningspass och sedan hängde jag med Emelie och Marcus och vi har haft en skön dag vid poolen hemma hos brorsan. Vi har solat, badat och ätit äppelpaj med vaniljsås. Fortsätter kvällen och det fina vädret med att grilla hemma hos E&M.