Teaching the kid a lesson ;)

 
 
Åkte och hälsade på emelie idag, hon är egentligen sjuk men jag fick riskera att bli smittad ändå ;). Satt en stund och läste bok med theo, försökte lära oss vad dom olika sakerna i boken heter och att peka på rätt sak vid rätt ord :). Blev en sväng på stan nu på kvällen köpte en ny skjorta fast jag egentligen inte tänkt köpa nåt alls :P.
 
Btw det snöade tydligen idag med :O missade det förrutom att jag såg lite snö på några biltak efteråt. Blev väldigt ledsen :'(.. årets första snö faller och jag missar det, vad är oddsen -_-.. sjävklart blir det så XD haha.

Arrow

 
 
Har hittat en ny serie som jag börjat titta på, den handlar om Oliver en kille (son till en biljonär) som tillsammans med sin far försvinner efter ett skeppsbrott och antas vara död. Efter 5 år hittas han vid liv på en avlägsen ö i stilla havet(?) och återvänder till sitt gamla liv men någonting har förändrats och han kämpar med att dölja sanningen om mannen han blivit.
 
Samtidigt som han försöker återfå kontakten med sin familj och vänner skapar han i hemlighet en andra persona, Arrow, en maskerad vigilante vars uppdrag är att rätta till det hans familj ställt till med, kämpa mot samhällets missförhållanden och återställa Starling City till dess forna glans.
 
Det första jag tänkte när jag läste om serien var att det liknade batman även om historien inte är exakt den samma, inget fel med det eftersom batman är en favorit (speciellt nolan-filmerna). Nu har jag sett de 2 första avsnitten och jag tycker hittills serien verkar väldigt bra så än så länge tänker jag inte sluta titta på den iaf ;) men det har ju som sagt bara gått 2 avsnitt än så vi får väl se om jag fortfarande gillar den längre fram.

Birthday cupcakes

 
 
Nu kommer ett sånt där inlägg som handlar om födelsedagar igen. Den här gången var det lilla pappa jag firade, han fyllde år igår så då bakade jag chokladmuffins med mochaglasyr och överraskade honom med :D. HIttade inget ljus att sätta i så slängde på några hjärtan men det blev inte så tokigt ändå :).
 
Senare på förmiddagen bakade jag morotskaksmuffins (?) haha, morotskaka med andra ord fast i muffinsformar, som han kunde ta med sig till jobbet och bjuda på (hörde att det tydligen blivit en succé bland arbetskamraterna, den lite annorlunda glasyren jag brukar göra stod viss för det mesta)
 
Var borta och tände ljus vid min lillasysters grav på kvällen också eftersom det igår var 3 år och 9 månader sedan hon dog :( <3
 
Idag har jag druckit jordgubbssmoothie och pluggat inför en tenta som skall göras senast den här veckan, nervöst! hoppas det går bra.

Träningskläder

 
 
Beställde hem lite nya träningskläder idag eftersom jag nu har tänkt att VERKLIGEN ta tag i träningen igen, det är på tiden... eller eh, haha jaa det har det ju faktiskt varit ganska länge nu egentligen XD. Tänkte i alla fall att lite nya kläder att träna i skulle göra susen och motivera lite extra :D förrutom att det behövs eftersom det ju faktiskt börjar bli lite för kallt för att gå utan jacka nu ;). Klickade hem en svart vind och vattentät jacka och 2 tunnare fleecetröjor att ha under. Kommer bli asbra! längtar tills dom ramlar ner i brevlådan :).
 
Beställde också en skitsnygg svart skinnjacka som jag tänkt pimpa med en hel del nitar sen MEN den är inte klar för leverans förrän om ett par veckor så håller den för mig själv ett tag ;) hehe.

Sunrise

 

Birthday celebrations!

 
 
Eftersom malin snart skall åka tillbaka till USA för att hälsa på i ett par veckor och hon inte kommer vara hemma när hon fyller år så bestämde vi oss för att redan nu fira henne lite smått med en utekväll. Vi samlade ihop några vänner, lyssnade på musik, drack några drinkar och dansade en stund in på natten :).

Husdjuren

 
 

MacBook Pro

 
 
För ungefär 3 veckor sen bestämde jag mig till slut för att köpa en ny dator eftersom jag haft lite småproblem med den andra. Efter att ha funderat en del blev det till slut byte från windows och "pc" till en macbook pro med os x som faktiskt kändes lite roligare. Har egentligen haft lite svårt för mac-datorer sen vi hade sådana i skolan för några år sedan och det då mest kändes jobbigt (det har iofs hänt än del de senaste åren) men nu.. hittills.. känns det som att den här nya datorn var det bästa köpet jag kunde gjort :D

Changing time

 
 
Såhär såg den gamla bloggdesignen ut, ljus och ganska enkel.

When time flies by

 
Det var ganska länge sedan jag skrev något nu, har inte direkt haft någon lust sen jag bestämde mig för att byta bloggdesign och det inte riktigt blev av så snart som jag hade tänkt mig, måste nog tyvärr erkänna att det helt enkelt inte är lika roligt att skriva om inte bloggen ser "fin" ut eller ja iaf när den inte ser ut som man tänkt sig :P.
 
Men nu fick det vara nog och jag bestämde mig för att ta tag i det igen, designen (den grafiska delen) var redan klar sen innan så det var i stort sett bara kodningen kvar men för att det skulle gå lite extra snabbt fick jag hjälp av min vän ante som är superbra på sånt där, säkert 100 gånger duktigare än jag :P (säger nu inte att jag är helt oduglig ;).. men ja, jag kan vara lite otålig med att vilja se resultat och bli klar ibland, hehe) 
 
Nu är jag jättenöjd med bloggen för stunden och nu ska jag försöka uppdatera oftare, finns väl bland annat lite att skriva om vad som hänt sen senast. Men först tänka jag lägga upp en bild på den gamla designen för att visa skillnaden mot den nya :D.