Ny design

 

 

 

Nu tror jag äntligen att jag är klar, om vi nu inte kommer på något mer att lägga till eller ta bort såklart, men det går väl att lösa snabbt i så fall :P. Klicka på bilden eller HÄR för att se designen större.

Tyvärr glömde jag att ta en bild hur bloggen såg ut innan, snyft, men den var ljus då också med två svartvita små bilder som header och nån bakgrund med några svarta molnliknande grejer fast ändå inte, jag vet inte XD haha.

 

Försökte strukturera upp lite, gjorde en ny header och fixade några andra ändringar.. inte så jättestora grejer men ändå gör skillnad tycker jag. Emelie blev nöjd och det är ändå det som är viktigast till slut :).

 

Kom på en till grej jag gjort idag förrutom en sväng på stan, burger king osv. Kollade lite på när the voice deltagarna spelade några låtar, var inte meningen visste inte ens att dom skulle spela men det är ju alltid nice med lite livemusik. Dennis har ju definitivt mest intressant röst även om det egentligen kanske inte helt är min musikstil ;). Diggar även Ulf måste jag ju säga, rätt nice cash-stämning där ibland.

 

En bild säger mer...

 

source

 

Emelie har redan börjat förbereda här, för om knappt en halvtimme är det dags för oss.

 

Framsteg

 

Har suttit och pysslat med lite grejer till emelies blogg idag, bland annat något som skall försöka likna polaroidfoton, ganska nöjd även fast det faktiskt helt ärligt är första gången men med lite övning kan dom nog bli riktigt schyssta.. såå.. tumme upp för det :P.

 

Annars så gick jag upp alldeles för sent idag, vilket betyder att det blev sent igår men sånt får man ta ibland ;).

 

Ska fortsätta fixa klart med bloggen nu så jag kan plugga sen igen.. men av nån anledning är inte sånt man måste lika roligt som det man väljer själv :P (har valt plugget själv med, jag vet, men det är ju ändå inte riktigt samma sak ;D)

 

A helping hand

 

Har suttit och fixat lite med en ny bloggdesign till emelie, just nu vet jag inte hur det ser ut men har knappt börjat så än så länge är det faktiskt helt okej att det ser ut som det gör ;) hehe..

 

Får se vart kvällen leder, kanske blir en cider eller två och häng med polarna vem vet ;).

 

take care

 

Problems and solutions


Idag skulle jag egentligen ha haft möte med gruppen om vårat app-projekt men jag HANN INTE hem i tid :(, men som tur är är gruppen riktigt nice så så fort någon har svårt att hinna eller måste gå tidigare osv så dokumenteras alltid alla chattar och sånt det pratats om, tumme upp på det.

"Problemet" med datorskärmen är nog i stort sett löst nu, iaf så gott som, har skruvat upp ljuset lite, dragit ner skärpan liiite för att komma iaf lite närmare laptopskärmarna, men bara lite för när jag ändå har en stor bra skärm så ska man ju inte "försämra" kvaliteten, färgerna min skärm är olika också, laptoparna kan ju inte hantera färgerna lika bra så kände att det får väl helt enkelt vara.

Har hjälpt en kompis som ska upp och hälsa på oss att fixa tågbiljett, ska bli riktigt kul att träffas igen.

Tidigare ikväll käkade Jesper, jag och ante köttfärsås som vi hjälptes åt att laga, blev riktigt nice. Sen tog jag bussen till emelie och var väl framme vid 10, bjöd henne på köttfärsås jag hade tagit med mig och vi har kollat på tv, ska sova här ikväll så vi får se vad vi hittar på imorgon, göra stan osäker kanske, det brukar vi ju vara bra på ;) haha.

29 mars

 

 

yes kids, jag vet att man inte ska svära ;)... men jag hade j*vligt gärna haft något sånt här på mig om det varit lite varmare ;)

 

 

Looking at you through the glass...

 

source

 

"Before you tell yourself it's just a different scene...

...remember it's just different from what you've seen"

 

Kreativitet

 

 

självbiografier rockband, artister

 

 

 

 

 

 

 

Tänkte passa på att visa lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig, det här är en del av mitt arbetsrum/vardagsrum efter att jag fick för mig att renovera både det och sovrummet lite :O..

 

Köpte nya skrivbord och grejer och fixade till en anslagstavla av en gammal garderobsdörr (målade den med magnetfärg och griffelfärg). Kände att jag behövde kunna ha bättre koll på vad som måste göras (brukar av någon anledning kunna bli väldigt rörigt annars) men jag ville också ha nåt som jag kunde använda som inspirationstavla eller moodboard där jag skulle kunna sätta upp fotografier, bilder och skriva texter osv som jag kan titta på och som förhoppningsvis kan sätta igång kreativiteten :P.

 

Från början hade jag tänkt att hyllorna faktiskt skulle sitta på väggen och inte på anslagstavlan men det gick knappt att borra dit själva anslagstavlan ens, hade bara tur att vi fick upp den till slut så vad gör man?, jo man får hitta på en nödlösning men jag blev riktigt nöjd i alla fall kunde knappast ha blivit bättre om jag får säga det själv ;D.

 

Inspiration can come from any place

 

 

source

 

Vårkänslor

 

 

Det är så sjukt underbart att solen lyser varje dag nuförtiden, man får sån energi och lust att göra så mycket mer än i vanliga fall, problemet nu är istället att det nästan är lite för mycket för att hinna med allt ;).

 

25 mars

 

 

 

 

Don't just go around waiting for it...

 

 

Old things in new ways

 

 

köpte den här jackan för ganska länge sedan, tyckte den var riktigt snygg då men av någon anledning slutade jag använda den. För ett tag sen hittade jag fram den ur garderoben igen och då fick jag för mig att klippa av ärmarna och plötsligt blev den en favorit igen, ska nog nita den lite också innan den är helt klar men ibland blir man förvånad över hur lätt man kan hitta nya sätt att använda gamla saker på, haha :D

 

Nytt i kameraväskan

 

 

 

 

Äntligen fick jag springa och hämta ut paketet med det nya efterlängtade objektivet som jag beställde i förra veckan.

 

Funderade på några olika alternativ men det blev till slut ett Tamron AF 28-75/2,8 DI SP IF XR, köpte även till ett  uv-filter från hoya (motljusskyddet ingick) och än så länge är jag väldigt nöjd även om jag inte hunnit testa det så extremt mycket :P.

 

Waiting for delivery


Sitter och funderar på om det är något paket till mig som har lust att finnas att hämta idag, beställde en grej (földesedagspresent från familjen) i mitten på förra veckan så den borde verkligen komma snart :D längtar sjukt mycket tills jag kan testa det så nu får det ta och levereras :P

Look at that baby boy

 

 

Ehmm ovanligt nog blir det ett foto på ett barn idag igen, den här gången lillasysters parvel :P, haha.. mest för att jag inte hunnit eller ja, kunnat göra så mycket annat eftersom jag varit halvt förlamad idag.. skämt åsido.. men jag fick i alla fall plötsligt ont i övre delen på ryggen så att jag knappt har kunnat sträcka armarna osv tidigare idag och det sitter fortfarande kvar lite meen känns som tur är lite bättre nu.

 

Emergency


Igår när jag öppnade bilderna på den lilla valpen i datorn satt jag och funderade på om jag måste göra något åt skärmen till min dator för bilderna såg väldigt mörka ut mot vad de gjorde i kameran och JA!? det måste jag verkligen för oj vad annorlunda det såg ut när jag tittade på mina föräldrars laptop :O. Det blir absolut högsta prioritet från och med nu för såhär kan vi ju inte ha det... ska bara fundera ut en lösning först :P.

school's out... eller?

 

Blir väl mer eller mindre plugg hela dagen idag, ligger lite efter med en del grejer men det ordnar sig :P.

Hade chatmöte med gruppen idag, vi bestämde några saker om målgruppen för vårt projekt, vi ska göra en app eller i alla fall en prototyp, mer kan jag inte säga just nu ;).

 

Är ensam hemma så jag kan väl egentligen göra lite vad jag vill.. sååå.. jag ska nog ta och käka och lägga mig och kolla på en film innan jag pluggar vidare.

 

Puppy






Följde med mamma, Emelie och Jesper och lilla Theodore för att hälsa på den här lilla godingen som nyligen flyttat hem till min mammas väninna, så söt! :D


Födelsedagskalas




Passade på att fånga en bild av min brorson, överraskande nog kunde han faktiskt sitta still i en heeel minut ;

Hann även få en bild på födelsedagsbarnet som lekte så glatt med sina nya leksaker :).

 

Om jag får tid över så kanske jag slänger upp någon mer bild från kalaset en annan dag när jag hunnit

titta igenom de lite mer ordentligt.


The Birthday Gift



Dagens goda gärning blev att vara barnvakt åt min brors barn, som tur är fick jag hjälp av Emelie :).

Vi hann springa ner en sväng på stan också och där hittade jag som tur var en födelsedagspresent till kalaset imorgon.


In Memoriam


minnestatuering


Det var alltså det här mina systrar följde med mig och gjorde igår, en minnestatuering som jag funderat över en del och som jag nu äntligen tog mig i kragen och gjorde. Innebörden kanske jag förklarar vid ett senare tillfälle men det är något som betyder väldigt mycket för mig.

 

Märkt för livet


Blev en sväng ner på stan idag med min lillasyster och hennes son, vi käkade grillspett och kyckling och sen fixade vi en annan grej, men det kanske jag slänger upp en bild på senare ;).

Piece of cake




Igår kväll blev jag bjuden på restaurang, det var riktigt trevligt och maten var självklart god, jag tror aldrig att jag har ätit en så god cheesecake som den jag provade igår heller och det säger mycket eftersom jag egentligen inte brukar tycka om det.

Can't shake this feeling...

 

 

 

 

De här bilderna fotograferade samtidigt som bilden i inlägget under.

Det är även de här bilderna som finns i headern men ett eget inlägg skadar ju aldrig ;).

 

Baptism

 

 

Ett barns dop behöver inte alltid sluta med bara fotografier på söta bebisar.

 

13 mars

 

 

 

 

 

By the way...

 

 

Glömde jag att säga att det är min födelsedag idag ;D

 

En tanke blir verklighet

 

Efter en del funderande har jag till slut bestämt mig för att börja skriva på den här bloggen, jag kan väl börja med att säga att jag inte riktigt tyckt att det här med bloggande varit något för mig men jag har nu som sagt bestämt mig för att jag ändå skall ge det en chans för det känns som ett bra sätt att kunna gå tillbaka och minnas vad som hänt vid olika tillfällen.

 

Eftersom jag tycker om att fotografera m.m så tror jag även att det kommer kännas roligt att lägga upp vissa foton jag tagit eller andra saker jag gjort någonstans, även om ingen skulle se dom :).

 

För visst känns det roligare än att de bara ligger i en mapp på datorn.