Fikaplugg med Emelie

 
 
 
Efter att jag och emelie varit på gymmet imorse gick vi till Espresso House för att fika lite och plugga..  och ja vi är fortfarande kvar :P. Vi började med att beställa var sin ceasarsallad och nu har jag nyss suttit och druckit en jordgubbs och björnbärssmoothie :). Visst är det skönt att sitta hemma och plugga ibland men vi kände att vi nog skulle få mer gjort om vi gick iväg någonstans så att man verkligen blev tvungen att göra skolarbetet och inte gå runt och komma på massa andra saker som behöver göras hemma samtidigt.
 

New School

 
Förra veckan började jag två nya kurser, inte på samma skola som den utbilning jag går nu utan på Högskolan i Jönköping. Kurserna jag skall läsa är Digital bildbehandling och Fotografi - visuell kommunikation och lärarna är faktiskt några av de som står bakom MODERSKEPPET.SE. Jag började faktiskt redan fundera på kurserna för länge sen men var lite osäker ifall jag skulle hinna med allt eftersom jag precis började på min 3-åriga utbildning ungefär samtidigt MEN nu struntade jag lite i det och bestämde mig för att försöka på det iaf :D.. jag ser faktiskt fram emot det och det ska bli både spännande och riktigt roligt att plugga det här :). Just det jag fick ju nyss hem de 4 nya böckerna som jag beställt också, bland annat den ovan som är fylld med bara fotografier från pärm till pärm :).

Playtime

 
 

Smile

 
 
Hehehe lyckades fånga emelie på en fin bild, hon kommer säkert vilja slå mig för att jag postar den här men det är det vara värt ;) (det är ju inte tusentals personer som läser min blogg som tur är :P..)

Theodore

 

A cold winter's day

 

23 Januari

 

My box with jewelry stuff.

 
 
Idag var jag iväg och letade efter någon sorts låda att lägga alla mina smyckesdelar (och nitar) i eftersom dom bara legat och skräpat i en påse fram tills nu. Jag hittade en större ganska bra och sedan några mindre men med större fack. Har suttit halva kvällen nu efter att jag kom hem och sorterat och plockat ner sakerna i boxarna och det blev riktigt bra till slut så nu vet jag vad jag har och vart jag har allt :).

Graded

För tillfället går det att titta på projektet HÄR
 
 
Idag fick jag tillbaka en bedömning på en av mina uppgifter (Interaktiv 3D) jag jobbat med ett litet tag nu och gissa om jag blev glad när jag scrollade ner och såg betyget VG (högsta betyg) :D. Det var riktigt skönt och nu slipper jag oroa mig längre (Y). Nepp men nu måste jag väl gå och sova, ny dag imorgon!

The Parkway

 

17 Januari

 
 
Idag gjorde jag en kort paus i pluggandet eftersom mamma bjudit med mig på någon sorts julgrans-plundringsfest, haha. Åt skinkmacka och gröt, lyssnade på musik och vann inget på lotteriet ;).
 
På vägen hem gick vi förbi min lillasysters grav och hälsade på, det är helt otroligt att det snart gått fyra år sedan hon dog... det känns verkligen inte så.

Pluggsällskap

 
 
Tänk att det nästan alltid blir roligare och känns lättare att plugga när man har sällskap och får hjälp med lite idéer. Som tur är har man så snälla vänner som kommer och håller mig sällskap även om jag är tråkig ibland :P. Vi skippade skrivbordet den här gången och gjorde det bekvämt för oss i soffan och eftersom vi är så gamla och har dålig syn ^^ så kopplade vi in datorn i tvn också XD

Fika med familjen

 
 

Restaurangbesök

 
 
Idag fick jag äntligen ta det lite lugnt en stund (även om jag egentligen inte har tid ;)..). Mamma och pappa bjöd mig och emelie till en kinarestaurang för att äta mat, det var mysigt och magen var glad efteråt, haha.

Interviews and Q&A's

 
 
Håller på med frågor och svar från en intervju med Melody McCloskey, grundaren av StyleSeat, som jag tittade på samtidigt som jag åt frukost förut. Som uppgift till skolan har vi fått titta på flera sådana här intervjuer med grundare av olika företag, taskrabbit, instagram, charity:water mm, för att sedan svara på några fårgor kring dem. Det har faktiskt varit väldigt intressant att höra alla historier bakom de olika företagen och tjänsterna :), det tråkigaste är väl bara att behöva svara på alla frågor :P.

It seems like I've got a lot on my mind

 

The calm before the storm

 
 
Tänkte att jag skulle försöka hinna med en frukost i lugn och ro idag, gör det alldeles för sällan av någon anlening, tände ett ljus och lyssnade på skön musik, riktigt mysigt! :)

Just work, no play

 
 
Passade på att ta en paus i stressen med alla skoluppgifter som måste bli klara och lämnas in, hittade nybakade scones i köket så jag stal med mig några, lite marmelad och te och gick tillbaka och satte mig här framför datorn och lyssnade på lite musik för att koppla av i några minuter :)

6 Januari

 
 

Sunrise

 

Shadows

 

2013