Adventsstjärnan

 
 
Fick nyss för mig att göra en ny sån här till mamma så att hon kan hänga den i vardagsrumsfönstret :). Den gamla gick ju sönder för ett tag sen, men det är ju lätt hänt :P.

Keep Calm And F-ing VyRT... again

 
 
Ikväll (snart) är det dags igen :) och den här gången skulle man kunna säga att det är som en uppföljare på den Mars Lab dom gjorde i april (HÄR och HÄR finns inlägg om det).
 
Ska bli intressant att få höra nåt från plattan dom spelar in nu (Y). Yesss jag är faktisk lite spänd, men jag tror ju knappast att det kan ju bli dåligt i alla fall ;).

December

 
 
Dagen började med att trupperna (jag, emelie, theo, malin och jenny) samlades på torget för att gå ner till julmarknaden och titta lite, theo fiskade i fiskdammen och vi åt pepparkaka och drack varm glögg men annars tyckte inte jag att det var så jääättespännande. När de andra hade tittat klart gick vi vidare för att hinna köpa med oss glögg hem och dricka när vi skulle baka julgodis (limekola, romtryfflar och fudge).
 
Emelie och malin hade lyckats få tag på två olika smaker på glöggen, (tror den ena var spetsad med rom och den andra med konjak) vi smakade dom nyss och.. ehmm.. det var en annorlunda upplevelse det där, jag kan säga såhär att man kände hur starkt det var bara genom att andas in ångorna XD.