Was it a dream...

 

 

"50 new songs, a new album, a monkey in @tomofromearth's hood and @jaredleto set the kitchen on fire...... This is why I love them!"

 

 



Okej, here we go, hittade det där citatet på twitter och det sammanfattar faktiskt kvällen jävligt bra. Som jag skrev häromdagen så gick jag och la mig halv 7 på morgonen, fast det egentligen skulle sluta runt 3 på natten (6pm LA tid), de hade lite tekniska problem i början det mesta hade att göra med en grym osynkning, det tog kanske 1,5 timme för dom att fixa till det ordentligt och många på chatten började tycka att det kunde köra osynkat istället men "känner" man bandet rätt så vill de alltid ge den bästa upplevelsen och när problemet var fixat försökte de självklart "make up for lost time" som det heter på engelska så därför drog det ut lite extra på tiden de sände :D... tycker det var helt okej med väntetiden ändå, problem kan ju alltid hända spec när det handlar om livestreamingar osv.

 

Angel or demon, I gave up my soul

 

Anyways, under kvällen fick man följa med när de spelade några akustiska låtar tillsammans med några violinister (påminde lite om mtv unplugged framträdandet de gjorde tidigare i år). De visade runt i studion och spelade smakprov från några nya låtar, det hade jag ju hoppats på så det var sjukt nice, jared tog fram sin gitarr och spelade "The kill" inne i studion och sedan improviserade han och tog "Revenge" och en till lite halvny, har hört en del av den förut men jag vet inte riktigt vad den heter, "Save me" kanske...? (många kallar den det på nätet iaf)

 

Hang me down, by the riverbed, with the other dead

I will sing, the whole way down

Hang me down, by the riverbed with the other dead

I will die, without a sound

Oh lord, save me...

 

De hade en asgullig apa som sprang runt och hela tiden försökte gömma sig i tomo's luva och den tog och kastade jareds hatt på marken XD, det blev Q&A, de visade klipp från turnéfilmen som kommer ut i år och klipp ifrån "Artifact" (dokumentären om tiden då dom spelade in senaste plattan och deras kamp med stämningen på 30 mille från skivbolaget), klippet när de skulle köpa julgran var sjukt kul, självklart tog de den fulaste dom kunde hitta XD.

 

Självklart skulle jared laga vegan pancakes också, det gick väl sådär om vi säger så, han kastade mjölblandning och hällde mjölk över halva golvet till att börja med, sen kastade de runt pannkakor som redan var färdiga sen innan och råkade sätte eld på köket, funny as hell!

Btw, älskar att tomo skrattar.. ashögt, efter i stort sett allt han själv säger, så jäkla underbart! XD

 

Efter allt det här var det meningen att det skulle vara slut men jag hängde kvar lite vid chatten för att kolla vad folk skrev osv och helt plötsligt kom de tillbaka och för de som stannat kvar spelade de upp ett till smakprov från en ny låt och jared tog gitarren igen och spelade en sista låt i studion.

 

Witness, tell me what you think of my life

Judge me, jury, if I'm wrong or I'm right


De bad specifikt om att inget skulle spelas in, eller iaf inte läggas upp någonstans eftersom de jobbat hårt för det och de tyckte att de som köpt biljetter skulle få en unik upplevelse, därför lägger jag inte upp några klipp eller liknande utan bara några bilder (Y). Btw 5 wwtt's från kvällen på twitter på mindre än 24 timmar, hur sjukt är inte det! :O

 


Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: