Ta hand om varandra!

 
source

Jag vet att det är många som börjar skolan igen idag eller senare under veckan och jag kände bara för att påminna om hur viktigt det är att ta hand om varandra! Börjar det någon ny i klassen eller på skolan var snälla emot personen eller personerna i fråga, ser ni någon som har svårt att få vänner, någon som är utanför eller blir mobbad, av vilken anledning som helst, kanske för att de inte har lika många vänner eller de kanske är väldigt blyga, inte är klädda i de coolaste och modernaste kläderna eller för att de helt enkelt verkar lite "annorlunda" (ur er synvinkel) var snälla och ställ upp, visa att ni är godhjärtade människor! Det är så lätt att säga hej eller le emot någon i korridoren eller på skolgården och en sådan liten gest kan göra så otroligt stor skillnad i någons liv.
 
Jag vill även säga att jag tycker att man skall lära känna någon innan man dömer personen, man vet aldrig hur någon kan ha det utanför skolan, kanske har de det svårt hemma?! Men bara för att  föräldrarna exempelvis kanske inte har råd att köpa de häftigaste kläderna eller de senaste prylarna eller för att någon har det svårt av någon annan anledning betyder ju inte det att han eller hon är mindre värd, har en dålig personlighet, är tråkig att umgås med eller inte skulle kunna bli en riktigt bra kompis. 
 
Allt jag känner och vill är att man skall våga hjälpa någon som behöver det, våga ta chansen att göra någon extra glad, det behövs inte alltid så mycket och även en liten sak kan för någon annan betyda så otroligt mycket och finnas kvar i minnet en väldigt lång tid.
 
Alla är speciella och värdefulla på sitt sätt så ta hand om varandra, våga visa er omtänksamma och godhjärtade sida.
 
<3
 
Andreas

Så rätt..men ändå så svårt.
Hoppas fler läser ditt inlägg.
<3

Svar: jo precis visst är det, man tänker ju kanske inte alltid så långt men om man börjar att iaf försöka så har man ju kommit en bit på vägen iaf :)
RevEngeOfdawN

2012-08-20 @ 23:54:38

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: